Printvriendelijke versie

Blog van Guy Eysermans

Douches sporthal Diepvenneke tijdelijk niet beschikbaar!!

Door de uitbreidingswerken zijn de kleedkamers IN de sporthal Diepvenneke niet meer te gebruiker door de sporthalgebruikers,  Als alternatief kunnen de sporters gebruik maken van de kleedkamers 11 t.e.m. 14 aan de brandweerkazerne. Deze kleedkamers worden ook gebruikt door de sporters van de buitenaccommodatie.

Om iedereen in de best mogelijke omstandigheden de kans te geven om zich om te kleden voor en te douchen na  de training of wedstrijd worden alle sporters, trainers, scheidsrechters, afgevaardigden, … gevraagd om volgende afspraken na te leven:

Wijnverkoop 2013: dank aan alle kopers!

Ook dit jaar was de wijnverkoop weer een groot succes. Een zeer welgemeende dank aan alle kopers en aan alle leden die zich hebben ingezet om deze jaarlijkse actie weer tot een succes te leiden!

Namens Dames 3 BVMV Focus Vosselaar

 

PS. Ook een welgemeende dank vanwege het bestuur aan Dames 3 voor de goede organisatie van deze wijnverkoop.

Jeugd BVMV Vosselaar op Kerstboomverbranding

Het jeugdbestuur van BVMV Focus Vosselaar nodigt jullie graag uit op de KERSTBOOMVERBRANDING van 10 januari 2015 !

Wij staan er met Kibblings, Kippenboutjes, Home made chips, Chouffe-coffee/cream, 50°C NOORDPOOLIJS en HEKSENBORREL.
Kom dus zeker eens een kijkje nemen!

Plaats: Geitenblak – Bergakker – Vosselaar (achter voetbalterrein KVV Vosselaar)
Uur: 18.00 uur tot 24.00 uur

An Van Gool, moeder van Jeugdvoorzitter Jef Vinkx

Op 19 november jl. is An Van Gool, de moeder van Jef Vinkx en de grootmoeder van Steven, Willem, Wouter en Sarah Vinkx overleden. BVMV Vosselaar betuigt haar innige deelneming en wenst de ganse familie veel kracht toe bij het verwerken van dit verlies.

http://www.bvmv.be/sites/default/files//nieuws/RB%20An%20Van%20Gool.JPG

Jeugdkamp BVMV Focus Vosselaar 2014

Over een kleine maand gaat het vertrek op kamp door!

Hier vinden jullie een brief met de verdere nodige info.

Indien jullie vooraf nog vragen, opmerkingen,... hebben, mogen jullie deze zeker doorgeven aan Jo Guns en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Internationaal tornooi BVMV Merksplas

Traditioneel organiseert onze zusterclub, BVMV Merksplas, een groot internationaal volleybaltornooi in het eerste volledige weekend van augustus, de 41ste editie gaat door op 2 en 3 augustus 2014

Elk jaar is dit een heel plezierig gebeuren waarbij rond de 50-70 ploegen uit de hele wereld afzakken naar Merksplas. Graag maken we als BVMV Vosselaar dan ook reclame voor dit evenement. 

Cocktailavond

Op zaterdag 15 maart, na de wedstrijd Heren 1 - PNV Waasland, boden de spelers van Heren 1 gepersonaliseerde cocktails aan. Dit alles in de cafetaria van het Diepvenneke.

Hierbij wat sfeerbeelden.

 

 

 

Oxfam Trailwalker Quiz

Op vrijdagavond 14 februari organiseert Oxfam Trailwalker team 140 voor de eerste maal een quiz.

Dit team ondersteunt belangrijke maatschappelijke doelen en het team bestaat uit een aantal trouwe sympatisanten en belangrijke sponsors van onze vereniging. Daarom ook dat wij jullie allen willen aanmoedigen om deel te nemen aan deze quiz.

Voor meer informatie, zie affiche.

Black Sunday: Halve finale Beker van Antwerpen

Zondag 9 maart om 18h00 ontvangen de Heren 1 van BVMV Focus Vosselaar de eerste herenploeg van BVMV Merksplas in het kader van de halve finale van de Beker van Antwerpen. De winnaar speelt de finales van de Beker van Antwerpen, mogelijk tegen BVMV Beerse die ook nog uitkomt in de halve finales.

Affiche Black Sunday

Pagina's