Printvriendelijke versie

Blog van YannickVDJ

Beach '14

Na jaarlijkse gewoonte organiseert BVMV Beerse ook dit jaar een beachvolley toernooi op het kerkplein te Beerse. Deze zal plaatsvinden op 20, 21 en 22 juni, een weekend vroeger dan dat we gewoon zijn maar de sfeer en sportiviteit zullen hier ook aanwezig zijn.

Ook dit jaar is er een barbecue op zaterdag 21 juni vanaf 19u! Kinderen betalen 15 €, volwassenen 18 €.

Pannenkoeken- en Spaghettidag

Op 26 november is het weer tijd voor onze jaarlijkse Pannenkoeken- en Spaghettidag.

In de Lambeer kunt u terecht vanaf 11u30 tot 19u voor spaghetti a volonté, dessert enz. Hieronder vind u de flyer, alsook een inschrijvingsformulier.

Inschrijvingsformulier

Opkomende evenementen

Nu de feestdagen allemaal zijn gepasseerd, kunnen we tenvolle concentreren op de rest van de festiviteiten in de tweede helft van ons seizoen.

Hieronder vinden jullie nog eens alle data (noteer ze in je agenda of beter nog: zet onze activiteitenkalender in je agenda)

2e Supportersdag (21/1/2017)

Quiz (3/3/2017)

Ontbijtactie (16/4/2017)

Beach (9-11/6/2017)

BeVolley, een nieuwe online volleymagazine

Sedert vorige maand brengt BeVolley een maandelijks magazine uit. Zeker de moeite om te lezen! Vind op volgende link de nieuwe editie!

http://bevolley.instantmagazine.com/be-volley/bevolley2

 

Kalender & adressen sporthallen

Nu de trainingen stilaan op gang komen en het nieuwe seizoen steeds dichterbij komt, wordt het hoogtijd de speelkalenders te publiceren.

Hieronder vind je alle bestanden met kalenders en adressen van de sporthallen.

Beach 2016

Na de succesvolle en (letterlijk) hete editie van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar onze beachvolley 3-daagse. Ons pop-up strand staat dit jaar wederom naast de sporthal in het zonnige Beerse. Ook organiseren we dit jaar een manche voor het B-Circuit van het Belgian Beachvolley Championship!

Programma:

 

2e supportersdag (resultaten en foto's)

Afgelopen weekend organiseerden we onze 2e supportersdag van het seizoen. Supporters werden gevraagd te stemmen op de speler/speelster van de match en konden hier prijzen mee winnen. Hieronder vind je de resultaten!

BVMV Start-Weekend

Op zaterdag 26 sept en zondag 27 sept organiseren wij ons startweekend. Na de vorige edities in Merksplas en Vosselaar, gaat het dit jaar door in Beerse. We beloven jullie een TOP WEEKEND

Waar :

  • Sporthal Beerse

Programma zaterdag :

Bewegingsschool Move-It 2015-2016

Vanaf september starten we weer met de Bewegingsschool Move-it! 

De bewegingsschool bij BVMV Beerse is bedoeld voor kinderen van 3 jaar tot 6 jaar.
We werken er rond hun algemene bewegingsvaardigheden en aan hun balvaardigheid (hoofd, voet, hand, …). De kinderen komen er ook in aanraking met verschillende sporten.

Inschrijven gaat via volgende link: http://www.bvmv.be/content/inschrijven-bewegingsschool-bvmv-beerse-2015-2016

Beach 2015

Op 3 juli is het weer zo ver: de start van ons jaarlijks beach volley toernooi in Beerse. Met een goed gevuld programma voor ieder wat wils en dit op een gloednieuwe locatie! 

Info en inschrijven op beach.volleybeerse.be

 

Pagina's