Printvriendelijke versie

Blog van Wim Van Laer

Verdeling ploegen jeugd BVMV 2019-2020

Hierbij de voorlopige verdeling van alle jeugdploegen (versie 15 mei) van BVMV Volley Noorderkempen Vosselaar-Merksplas-Vlimmeren voor het seizoen 2019-2020.
We hebben in totaal 34  jeugdploegen U11 tot U17 ingeschreven in competitie en verschillende bekers.

10de Quiz BVMV Merksplas 4 mei 2019

BVMV Merksplas organiseert op zaterdag  4 mei voor de 10de keer een leuke en ontspannende quiz. Elke ploeg telt maximum 6 spelers/speelsters. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro per ploeg, te betalen bij aankomst op de quiz. Locatie is GSC De Marc/kt in Merksplas.

We hebben weer getracht een algemene quiz op te stellen waarbij de nadruk ligt op plezier en algemene kennis. Een quiz waar we niet op zoek gaan naar de uitzonderlijk intellectuele bollebozen.

BVMV Volley Noorderkempen gaat in augustus 2019 weer op kamp!!

Ook in 2019 gaan we met de jeugd van BVMV Volley Noorderkempen op kamp. Traditiegetrouw zijn er 2 kampen: één ontstaan vanuit Vosselaar en één vanuit Merksplas. De leiding is in volle voorbereiding en ziet er al naar uit!

Het kamp ontstaan uit ‘Vosselaar’ is voor de 12de keer en is voor kinderen die volgend seizoen U13 worden tot en met de U19 (geboortejaar 2008 tot 2001).
Dit loopt van zondag 4 augustus tot zaterdag 10 augustus en gaat door in Schoonbroek Retie.

Demotraining en oefenwedstrijd nationale heren team IJsland - 3 januari 2019

Na het grote succes van de doortocht van de Noorse MU19-ploeg van oktober willen we iedereen graag warm maken voor nieuw bezoek!
Op donderdag 3 januari komt het IJslands team van Christophe Achten (ex-Puurs en Topvolley Belgium) in onze sporthal in Vosselaar op bezoek.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00u - 18.30u:    Demotraining gegeven door de assistent van Christophe en voormalig jeugdtrainer van Macerata, Massimo Pistoia voor onze JU15 en JU17. 
20.00u - 22.00u:    Oefenwedstrijd tegen Heren A

Kerst-activiteit jeugd BVMV Volley Noorderkempen op vrijdag 28 december 2018

Op vrijdag 28 december 2018 is er voor de jeugdleden van BVMV Volley Noorderkempen een leuke Kerst-activiteit in de sporthal van Merksplas. Gelieve in te schrijven voor zondag 23 december.

Zaterdag 8 december: Heren A - Topsportschool

Op zaterdag 8 december spelen onze heren A in Vosselaar om 20u30 tegen de Topsportschool van Vilvoorde. We krijgen bezoek van 2 jongens die als jeugd bij BVMV Vosselaar en Merksplas hebben gespeeld: Rob Geudens en Michiel Fransen. Daarom een brede oproep om te komen supporteren.

Vanuit het jeugdbestuur doen we een oproep aan al onze jeugd om te komen supporteren in BVMV outfit, zeker diegenen die vroeger met hen samen hebben gevolleybald.

Wil jij ook scheidsrechter worden?

Wil je ook scheidsrechter worden? Wil je weten welke vergoeding je krijgt? Of zoek je de data van de scheidsrechter cursus? Al deze info kan je vinden in deze flyer.

 

Wedstrijdschema startdag BVMV jeugd op zondag 2 september

Op zondag 2 september is onze startdag voor alle BVMV jeugdploegen in de sporthal van Vosselaar (Diepvenneke 43). Het definitieve wedstrijdschema kan je hier bekijken. De sporthal is open vanaf 8u30.

Er wordt om 10u30 en 14u30 ook een infomoment voorzien voor de geïnteresseerde ouders waarin we in grote lijnen de structuur en enkele praktische zaken van onze jeugdwerking uit de doeken zullen doen.
Dit zal doorgaan in het vergaderlokaal naast de cafetaria.

Teerfeest BVMV Volley Noorderkempen - Merksplas - 19 mei 2018

Beste volleyballers, ouders,

We naderen weeral het einde van een spetterend volleybalseizoen! Met verschillende kampioenenploegen, winnaars in zowel de Beker van Antwerpen als in de Beker van Turnhout en ongetwijfeld een heleboel kampioenen in spelvreugde en teamspirit kunnen we niet anders dan het seizoen feestelijk afsluiten!

Op zaterdag 19 mei 2018 zijn jullie allemaal welkom om frieten en vleesjes à volonté te komen eten.

Pagina's