BVMV start vanaf 2015 met G-Volleybal !

BVMV start vanaf 2015 met G-Volleybal !

 

G-sport is er voor sportievelingen waarbij het bewegen en beleven net even anders is. Kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap krijgen bij G-sportclubs de kans om op hun eigen niveau te sporten in een reguliere sportclub.

Sporten met een ‘G’ die staat voor Geïntegreerd, Goesting, Gelijkwaardig, Gewoon, Gescoord,  Grensverleggend én bovenal Genieten.

We verwelkomen kinderen, jongeren en volwassenen met een mentale beperking, maar ook zij die zich niet thuis voelen in het reguliere aanbod. Via speelse opdrachten trainen we balvaardigheid om zo een eenvoudig volleybalniveau te bereiken. We werken met en vanuit gedifferentieerde doelen en nemen voorlopig niet deel aan competitiewedstrijden.

Voor dit initiatief kunnen we rekenen op de steun van twee “Peters", Tim Verschueren (profspeler bij Asse-Lennik (Liga A)) en Eric Van Drom (al jaren toptrainer (Liga A en Liga B)). Als “Meter” hebben we de steun van Britt Ruysschaert (afkomstig uit onze eigen jeugd, libero bij Asterix Kieldrecht (Liga A) en bij de Yellow Tigers (Nationale ploeg)).

Het hele project gaat officiëel van start op zaterdag 3 januari in sporthal Diepvenneke. Deelname aan deze startdag is gratis en vrijblijvend.

De trainingen vinden plaats in de sporthal van Vosselaar (Diepvenneke) op maandag van 18u00 tot 19u30 en dit om de 14 dagen.
Bent u nog niet zeker? Kom gerust eens een kijkje nemen op één van de trainingen (12 jan/26 jan/9 Febr/23 Febr/9 Mrt/23 Mrt/6 Apr/20 Apr/4 Mei/18 Mei).

Voor bijkomende info kan u terecht bij:

Ivan Vermeiren (Voorzitter BVMV Vosselaar) : g-volleyatbvmv.be - 0479/395830
Jo Guns (Coördinator BVMV G-Volley Noorderkempen) : g-volleyatbvmv.be - 0474/348656
Nicole Leemans (Secretaris BVMV G-Volley Noorderkempen) : g-volleyatbvmv.be

Lidgeld

Het lidgeld voor het seizoen 2015 (januari tot april) bedraagt 50 EUR. Hiermee bent u verzekerd tegen mogelijke sportongevallen.
Een T-shirt, sportbroek en sportschoenen zijn voldoende om van start te gaan!
Wanneer u beslist om in te schrijven voorzien wij een T-shirt.

We kijken er naar uit om samen te sporten !!