BVMV Vosselaar

BVMV Vosselaar werd ongeveer 45 jaar geleden opgestart door enkele jonge gasten met een passie voor het volleybal. Ondertussen is BVMV Vosselaar gegroeid naar een club met zo’n 250 leden, verdeeld over een aantal seniorenploegen (dames en heren) en jeugdploegen. BVMV Vosselaar is één van de toonaangevende volleybalclubs in de provincie Antwerpen en zeker de regio Kempen.

In het seizoen 2008-2009 speelde onze Heren 1 nog in Liga A, de hoogste reeks, en mochten we in het Diepvenneke o.a. Maaseik, Roeselare en Asse-Lennik begroeten. Ter gelegenheid van deze wedstrijden kwamen er telkens meer dan 600 toeschouwers onze H1 aanmoedigen in een sfeervol Diepvenneke. De ploeg telde op dat moment 6 spelers van “eigen bodem”: een zeldzaamheid op dit niveau!

Bovenal zijn we als het ware “één grote familie” waar sport en ontspanning hand in hand gaan. Bij de andere clubs in Vlaanderen staat Vosselaar ongetwijfeld gekend als een warme club waar er altijd wel wat te beleven valt : een Hollandse avond met Heineken en broodjes kroket, een WinterBBQ, een waanzinnig feestje, het clublied, het smurfenlegioen (onze blauwe supportersclub), een spaghetti weekend, het familietornooi, het Kersttornooi, mosselen aangeboden door de sponsor van het eerste uur,... . Laat het duidelijk zijn: BVMV Vosselaar is veel meer dan volleybal alleen!

Op dit moment hebben we 10 senioren ploegen die op elk niveau terug te vinden zijn: Liga B, divisie, provinciaal, gewest en recreatief.
BVMV Vosselaar heeft altijd de gezonde ambitie gehad om -gebaseerd op de eigen jeugdwerking- een plaats in de Liga B en bij de top 20 in België te behalen. Deze ambitie willen we absoluut verder zetten in BVMV Volley Noorderkempen.

Een jeugdwerking waar we fier op zijn:

Onze jeugdorganisatie is gebaseerd op een belangrijke jeugdwerking gaande van onze volleybalspeeltuin voor de allerkleinsten tot doorgedreven trainingen en opleidingen voor de toekomstige aanvaller, spelverdeler of libero! Onze jeugdwerking heeft zijn nut al meermaals bewezen. Heel wat eigen opgeleide spelers konden in onze club doorgroeien en kwamen uiteindelijk in het team van Heren 1 terecht. Een aantal spelers -zowel jongens als meisjes- werden/worden geselecteerd voor de nationale jeugdploeg,... .

Onze Wannes Rosiers draaide zelfs enkele seizoenen mee in de eerste ploeg van Maaseik!

In 2009 werden we door de Vlaamse volleybalbond tot Zilveren Jeugdclub uitgeroepen. Vanaf 2010 werden we dankzij constante verbeteringen telkens een Gouden Jeugdclub.
Deze aanpak van jeugdwerking willen we absoluut verder uitdragen via de jeugdwerking binnen BVMV Volley Noorderkempen.

 

Bestuur

Voorzitter Ivan Vermeiren 0479 39 58 30 ivan-vermeirenatlive.be
Secretaris Nicole Leemans 014 61 31 64 nicole.leemansattelenet.be
Penningmeester Jeroen Seuntjens    
Kantine Joke Embrechts    
Algemene ondersteuning Jef Peeters   jef.peeters57atgmail.com
Algemene ondersteuning Jos Jacobs 0498 43 71 18 josjacobs310755attelenet.be
Communicatie Koen Vermeren   sponsoringatbvmv.be
Wedstrijdorganisatie Nicole Leemans    
Sponsoring Koen Vermeren 0479 84 42 14 sponsoringatbvmv.be
Sportieve cel Steven Vinkx 0499 25 03 52 stevenvinkxathotmail.com
Voorzitter jeugd Jef Vinkx 014 61 79 42 jef.vinkxattelenet.be
Jeugdbestuur Philip Heyns 014 61 67 81 philip.heynsatskynet.be
Jeugdbestuur Marcel Maes   marcelmaes1972atgmail.com
Jeugdbestuur Inge De Backker 0496 51 65 72 inge.debackkeratheilig-graf.be
Jeugdbestuur Kris Mast 014 37 55 02 mast.duboisattelenet.be