Douches sporthal Diepvenneke tijdelijk niet beschikbaar!!

Door de uitbreidingswerken zijn de kleedkamers IN de sporthal Diepvenneke niet meer te gebruiker door de sporthalgebruikers,  Als alternatief kunnen de sporters gebruik maken van de kleedkamers 11 t.e.m. 14 aan de brandweerkazerne. Deze kleedkamers worden ook gebruikt door de sporters van de buitenaccommodatie.

Om iedereen in de best mogelijke omstandigheden de kans te geven om zich om te kleden voor en te douchen na  de training of wedstrijd worden alle sporters, trainers, scheidsrechters, afgevaardigden, … gevraagd om volgende afspraken na te leven:

  • de kleedkamers worden enkel nog ter beschikking gesteld om zich om te kleden en te douchen na de training/wedstrijd
  • tijdens de training /wedstrijd in de kleedkamers geen kledij blijven hangen of sporttassen blijven staan!
  • waardevolle voorwerpen worden mee naar de sporthal genomen of ze kunnen in de lockers die in de inkomhal  van de kleedkamers aanwezig zijn, gedeponeerd worden!
  • de lockers kunnen afgesloten worden met een muntstuk van  € 2,00; wat je terug krijgt nadat de locker terug geopend  wordt!
  • sporttassen kunnen geplaatst worden op de rekken die opgesteld staan in de inkomhal van de kleedkamers!

LET OP! De ‘binnenschoenen’ kunnen pas aangedaan worden in de sporthal, de sportvloer mag niet betreden worden met buitenschoenen!
Alle lege drankflessen, douchebussen, … en ander afval moeten in de daarvoor bestemde vuilnisbakken gedeponeerd worden; een propere kleedkamer is fijn voor iedereen!
kleedkamer 11 is voorbehouden voor dames!

BVMV Focus Vosselaar en de gemeente Vosselaar verontschuldigen zich voor dit tijdelijk ongemak en rekenen uiteraard op ieders medewerking!