Getting Social BVBA

www.gettingsocial.be

 

Getting Social en BVMV

Ivo van Ham is eigenaar van Getting Social. Getting Social ondersteunt BVMV in het gebruik van online mogelijkheden. Ivo vertelt graag over de visie en diensten van Getting Social. Heeft u hierover vragen, neem gerust contact met hem op! Mail Ivo op contactatgettingsocial.be. Bellen kan ook op het nummer 0476 66 10 22

 

Webdevelopment, business applicaties & strategie

De expertise van Getting Social ligt in zowel het (technisch) realiseren van online websites en communities als in het toepassen van online marketing en social media voor onze klanten. Getting Social bestaat uit een mix van ontwikkelaars en businesskenners. Bij de realisatie van projecten is de “strategische aanvliegroute” belangrijk voor ons. Eerst het doel, dan de tool. Wat wil de klant uiteindelijk bereiken, en hoe kan dit worden gerealiseerd met behulp van de internetoplossingen die er momenteel zijn? Getting Social ontzorgt en begeleidt op de route naar succesvol digitaal zakendoen.

Thinking out-of-the-box

Wij zijn een jong, creatief en fris internetbureau met een innovatieve visie. We pakken het anders aan dan de traditionele manier van communiceren en adverteren. Door middel van de nieuwe media helpen wij u de juiste strategie te ontwikkelen die past bij het huidige digitale tijdperk. Het effectief inzetten van moderne technologieën en het betrekken van klanten tot in de kern van de bedrijfsvoering noemen wij social business. Door een andere manier van communiceren, zowel intern als extern, ontstaat een andere manier van samenwerken en sociale omgang. Hierdoor komt u los van de traditionele denk- en werkkaders en kunt u zich onderscheiden binnen uw werkgebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het digitaal oplossen van heel veel communicatie die nu via papier of emails gaat. Daar is voor veel bedrijven, zowel intern als in de communicatie met hun klanten, nog een wereld te winnen! 

Waarom sponsoren wij BVMV?

Sporten zit bij ons ook in de “genen”. Daarnaast vinden wij dat een vereniging meer is dan het sporten alleen. Ook het ondersteunen van een vereniging op het vlak van organisatie, training, coaching, communicatie is belangrijk. Op die manier dragen we allen bij aan een levendige vereniging. Met het bouwen van de nieuwe BVMV website hebben we hopelijk al een steentje bijgedragen.

Contactgevens

Ivo van Ham
0476 66 10 22
contactatgettingsocial.be
www.gettingsocial.be