Getting Social BVBA

www.gettingsocial.be

 

Getting Social en BVMV

Ivo van Ham is mede-eigenaar van Getting Social. Getting Social ondersteunt BVMV in het gebruik van online mogelijkheden. Ivo vertelt graag over de visie en diensten van Getting Social. Heeft u hierover vragen, neem gerust contact met hem op! Mail Ivo op contactatgettingsocial.be. Bellen kan ook op het nummer 014 944988.

 

Webdevelopment, business applicaties & strategie

De expertise van Getting Social ligt in zowel het (technisch) realiseren van online websites en communities als in het toepassen van online marketing en social media voor onze klanten. Getting Social bestaat uit een mix van ontwikkelaars en businesskenners. Bij de realisatie van projecten is de “strategische aanvliegroute” belangrijk voor ons. Eerst het doel, dan de tool. Wat wil de klant uiteindelijk bereiken, en hoe kan dit worden gerealiseerd met behulp van de internetoplossingen die er momenteel zijn? Getting Social ontzorgt en begeleidt op de route naar succesvol digitaal zakendoen.

Thinking out-of-the-box

Wij zijn een jong, creatief en fris internetbureau met een innovatieve visie. We pakken het anders aan dan de traditionele manier van communiceren en adverteren. Door middel van de nieuwe media helpen wij u de juiste strategie te ontwikkelen die past bij het huidige digitale tijdperk. Het effectief inzetten van moderne technologieën en het betrekken van klanten tot in de kern van de bedrijfsvoering noemen wij social business. Door een andere manier van communiceren, zowel intern als extern, ontstaat een andere manier van samenwerken en sociale omgang. Hierdoor komt u los van de traditionele denk- en werkkaders en kunt u zich onderscheiden binnen uw werkgebied. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het digitaal oplossen van heel veel communicatie die nu via papier of emails gaat. Daar is voor veel bedrijven, zowel intern als in de communicatie met hun klanten, nog een wereld te winnen! 

Waarom sponsoren wij BVMV?

Sporten zit bij ons ook in de “genen”. Sterker nog, twee van de eigenaren zijn volleyballers, waarvan er een bij BVMV Merksplas speelt. Daarnaast vinden wij dat een vereniging meer is dan het sporten alleen. Ook het ondersteunen van een vereniging op het vlak van organisatie, training, coaching, communicatie is belangrijk. Op die manier dragen we allen bij aan een levendige vereniging. Met het bouwen van de nieuwe BVMV website hebben we hopelijk al een steentje bijgedragen.

Wist u dat…

… Getting Social niet alleen websites bouwt en social media verzorgt, maar ook bedrijfsprocessen kan verbeteren door middel van online tools?

… Getting Social eigenlijk gerund wordt door een bedrijfseconoom, een chemisch technoloog en een bioloog?

... Getting Social ook te vinden is in Eindhoven?

Handig!

Zit u ook met brandende vragen over social media, vindbaarheid via zoekmachines of online tools? In de kennisbank van Getting Social vindt u antwoord op vragen als: ‘Hoe verander ik de URL van mijn Facebookbedrijfspagina?’, ‘Hoe schrijf ik een goede websitetekst?’ en ‘Hoe plaats ik een vacature op LinkedIn?’. Kijk voor de kennisbank op: www.gettingsocial.be/kennisbank

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internet, social media en applicaties? Getting Social geeft u een wekelijkse update op de blog Getting Inspired: www.gettingsocial.be/blog

 

Contactgevens

Ivo van Ham
Egstraat 18
2330 Merksplas
014 944988
contactatgettingsocial.be
www.gettingsocial.be