Kersttornooi BVMV Volley Noorderkempen 2017

Beste volleybal(l)(st)er,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de club een kerstfeest voor de senioren en jeugdspelers vanaf de U15. Net zoals de voorbije twee jaren laten we dit tornooi van Merksplas en Vosselaar samensmelten tot 1 groot kerstfeest. Sinds dit jaar is ook Vlimmeren van de partij. Het tornooi zal doorgaan op dinsdag 26 december in sporthal Diepvenneke te Vosselaar. Er worden gemengde ploegen gevormd met spelers en symphatisanten van Vosselaar, Merksplas en Vlimmeren.

Het tornooi gaat van start om 13u00. Aanmelden kan tussen 12u en 12u30. Vanaf 12u30 is er ook de mogelijkheid om op te warmen.
Inschrijven voor het tornooi kost €2,50 (1 consumptie inbegrepen).  

Het einde is voorzien rond 18u00, daarna kan je genieten van lekkere spaghetti of videe met groentjes en frietjes. Dit kan à volonté aan €10 per persoon (vooraf inschrijven). 

's Avonds zullen we nog een Kerst-Beerpong tornooi organiseren voor de liefhebbers.
Dit kan dienen als voorproefje op het 8ste Volleybal Beer Pong tornooi dat gepland staat op zaterdag 24 maart.

Hopelijk kunnen we met dit evenement de 2 clubs op een leuke manier samen brengen. De financiële inkomsten gaan naar BVMV Volley Noorderkempen.
Hopelijk zijn jullie ook dit jaar talrijk aanwezig en maken we er een leuke dag van. Tot Dan! 

Inschrijven kan via de groene bol tot en met vrijdag 22 december.
Inschrijven voor het Kerst-Beerpong tornooi kan door je teamnaam en de naam van beide teamleden te sturen via mail naar simihermansathotmail.com, via sms naar 0477 48 54 61 of door te posten op het FB evenement.