Ontbijt Service Vosselaar en Merksplas

Ontbijtservice BVMV Volley Noorderkempen - Ten voordele van jeugdwerking, recreatieven en senioren

(organisatie van recrea-dames Vosselaar, recrea-heren Merksplas, dames 6 en het jeugdbestuur)

 

Zondag 16 april 2017

Wat is er zaliger dan je op een zondagmorgen eens lekker te laten verwennen met een ontbijt naar keuze en dat op een uur naar keuze… Een ontbijt met alles erop en eraan… zelfs met een fles cava als je dat wil!

Lekker een uurtje langer in bed, niet hoeven aan te schuiven bij de bakker en de slager… , geen gezeur over wiens beurt het is om deze keer voor het ontbijt te zorgen…

DAT DOEN WIJ VOOR JOU!

Bovendien zorg je er mee voor dat onze club financieel draaiende blijft. Vele jaren organizeerde onze club met de jeugd een brunch. Spijtig genoeg kon deze dit jaar niet meer doorgaan vanwege de te kleine ruimte in de cafetaria (en de sporthal zelf was geen optie meer). We hopen echter dat je de jeugdwerking ook kan steunen met deze ontbijtactie!!!

Overtuigd? Vul dan snel het inschrijvingsformulier (voor Merksplas) in en bezorg het ons. Wij zorgen voor de rest!

Je kan ook online bestellen: http://www.bvmv.be/content/bvmv-ontbijtactie-op-16-april-2017

--

BELANGRIJK –LEES DIT ZEKER !
ZONDAGMORGEN ZONDER ZORGEN !
Mensen in armoede hebben ALTIJD zorgen,
7 dagen op 7, 24 uur op 24. Puzzelen om de eindjes aan mekaar te knopen, rekenen om alles betaald te krijgen. Maar ook zij verdienen een moment zonder zorgen.
EN DAAR KAN JIJ MEE VOOR ZORGEN !

Met Pasen heb je de kans om zo’n zorgeloos moment te geven aan een mens in armoede. Schenk iemand een heerlijk paas-zondagontbijt.
Schenk iemand een ‘PAASMORGEN ZONDER ZORGEN ‘.
Bestel één of meer MIA-ontbijten (zie hiernaast). Wij zorgen ervoor dat deze ontbijten bij de juiste mensen geraken (in samenwerking met oa ‘De Schakel–Beerse’, de Oversteek-Merksplas en ‘TANtWOORD–Turnhout’)

Met dank namens alle leden van BVMV Volley Noorderkempen