Verbouwingen Sporthal Beerse

Sinds 19 februari 2018 zijn er verbouwingen aan de gang aan de sporthal van Beerse. Geraamd wordt dat deze werken zullen duren tot maart 2019.

Dit brengt de nodige ongemakken met zich mee. Hieronder vind u de brief die we hebben gekregen van de sportdienst met alle info.

 

Info verbouwing sporthal ’t Beerke, Beerse – 19/02/2018- maart 2019

 

Beste


Wij mogen goed nieuws aankondigen: onze sporthal wordt vernieuwd en uitgebreid!

De werken starten op maandag 19 februari en als alles volgens plan verloopt, zijn de werken in maart 2019 afgerond. Goede vooruitzichten dus, maar niet zonder de nodige ongemakken tijdens dit verbouwjaar.

Daarover willen we jullie informeren aangezien er nu nog enkele thuisweekends zijn en daarna nog een bijna volledig seizoen. De velden blijven beschikbaar, maar de andere faciliteiten worden tijdelijk beperkt.

 

Toegankelijkheid

Tijdens de werken zullen de parkeerplaatsen (dus ook de parkeerplaatsen voor invaliden) afgesloten zijn voor de werfzone, evenals een deel van parking 2 (links van de sporthal). Om voldoende ruimte te laten om te voet van parking 2 naar de ingang te gaan, zal er tijdens de werken eenrichtingsverkeer gelden. Van parking 1 kan je dus naar parking 2 rijden, van parking 2 rij je even een blokje rond langs de Sint-Lambertusstraat en Hemelrijkstraat.

 

Kleedkamers

Vanaf 19/2 begint de afbraak van alles wat links voor de hal ligt: kleedkamers, en scheidsrechterslokaal. Er zullen 2 tijdelijke kleedkamers beschikbaar zijn: 1 voor de mannen en 1 voor de vrouwen, telkens met 4 douches. We hopen op ieders efficiënt gebruik van de kleedkamers, zodat niemand lang hoeft te wachten.

 

Scheidsrechters/ Wedstrijdblad

Zoals je hierboven kan lezen, zijn er slechts 2 kleedkamers. Dwz dat er tijdens de duur van de werken geen aparte kleedkamer voorzien is voor de scheidsrechters en geen afgesloten wedstrijdsecretariaat. Hopend op jullie begrip voor deze situatie.

 

Wat krijgen we:

Nieuwe kleedkamers / nieuw scheidsrechterslokaal / 3 squashlokalen.
Extra verdieping met: polyvalente ruimte met zicht op hal 1, extra budozaal, lift.

 

We hopen op jullie begrip tijdens de verbouwingen. Bedankt om dit te communiceren zodat iedereen op de hoogte is.

 

Beheerder sportcentrum
Ief Van Gompel