Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

6de BVMV Kerst Start2Volley tornooi 28/12/2018

BVMV Volley Noorderkempen organiseert op vrijdag 28 december voor de 6de keer een Kerst Start2Volley tornooi 1-1 en 2-2 in de sporthal van Merksplas. Het tornooi staat open voor alle clubs en deelname is gratis.

Inschrijven (liefst zo snel mogelijk) kan tot ten laatste zaterdag 22 december via onderstaand webformulier of via email.

Van 10u tot 12u30 spelen we 1-1 in 6 verschillende spelvormen zoals beschreven op website van Start2Volley. Er wordt niet in ploegen gespeeld. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, worden bepaalde spelvormen gegroepeerd.

Van 13u30 tot 16u spelen we 2-2 in 2 verschillende spelvormen: een beginners niveau 2.0 waarbij 1ste of 2de contact mag gevangen worden (verplicht 3-passen) en een gevorderd niveau 2B waarbij alles toegelaten is. Een ploegje bestaat uit 2 of 3 spelers. Een meer gedetailleerde beschrijving van de 2-2 spelvormen kan je hier vinden.

We vragen de niet BVMV clubs zo snel mogelijk aan te geven via start2volleyatbvmv.be dat ze willen deelnemen (met een contactpersoon), dan voegen we, indien gewenst, de clubnaam toe aan de selectielijst. Kinderen van de club kunnen dan individueel online inschrijven (je krijgt dan ook de inschrijvingen doorgestuurd) of je stuurt ons ten laatste op zaterdag 22 december een lijst met de  volledige namen van de deelnemers en voor eenieder welke spelvorm ze spelen (en eventueel hun email adres). Voor 2-2 ook graag de ploegjes aangeven.

We verwachten alle deelnemers een half uur voor aanvang in de sporthal van Merksplas. We starten stipt op het startuur met een gezamenlijke opwarming. Tussendoor is een pauze voorzien. Op het einde wordt er een groepsfoto genomen en krijgt elke deelnemer een diploma. Ouders mogen mee in de zaal om te helpen als scheidsrechter bijvoorbeeld, maar breng dan wel propere sportschoenen mee!

Na het tornooi zijn er gratis lekkere warme wafels voor alle deelnemers (ouders, broers en zussen kunnen mee eten, we vragen een vrije bijdrage) en kan men zich nog uitleven op een springkasteel. De cafetaria is vanaf 's morgens open. 

Hierbij ook nog een oproep aan ouders om te komen helpen met het bakken en uitdelen van de wafels. Kandidaten kunnen ons een mailtje sturen (start2volleyatbvmv.be).

Om de sfeer om te snuiven, kan je alvast het fotoboek van 201420152016 en 2017 bekijken.

Inschrijvingsformulier: