Printvriendelijke versie

BVMV

Corona Updates

UPDATE: 17-9-2020

De eerste wedstrijden vinden stilaan plaats.

Voor een overzicht wat mag of niet mag per sporthal in de provincie kan je een website raadplegen: http://www.volleyantwerpen.be/covid-sporthallen/
Klik evt door naar volgende pagina rechts onderaan (of pas het aantal resultaten aan of zoek rechts op club).

Smashbal tornooi voor G-sporters - 26 januari

Op zondag 26 januari organiseert BVMV Volley Noorderkempen een smashbal tornooi voor G-sporters.
Alle info is terug te vinden via de affiche.

Met deze organisatie wil BVMV Volley Noorderkempen G-smashbal in de kijker zetten en iedereen laten ervaren hoe leuk het is om smashbal te spelen.
Deelname is volledig gratis.
Het tornooi zal plaatsvinden in Sporthal het Diepvenneke 43, 2350 Vosselaar.

Kersttornooi BVMV Volley Noorderkempen 26 december 2019

Beste volleybal(l)(st)er,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de club een kerstfeest voor de senioren en jeugdspelers vanaf de U15. Net zoals de voorbije jaren laten we dit tornooi van Merksplas, Vlimmeren en Vosselaar samensmelten tot 1 groot kerstfeest. Het tornooi zal doorgaan op donderdag 26 december in sporthal Diepvenneke te Vosselaar. Er worden gemengde ploegen gevormd met spelers en symphatisanten van Vosselaar, Merksplas en Vlimmeren.

Kersttornooi BVMV Volley Noorderkempen 2017

Beste volleybal(l)(st)er,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de club een kerstfeest voor de senioren en jeugdspelers vanaf de U15. Net zoals de voorbije twee jaren laten we dit tornooi van Merksplas en Vosselaar samensmelten tot 1 groot kerstfeest. Sinds dit jaar is ook Vlimmeren van de partij. Het tornooi zal doorgaan op dinsdag 26 december in sporthal Diepvenneke te Vosselaar. Er worden gemengde ploegen gevormd met spelers en symphatisanten van Vosselaar, Merksplas en Vlimmeren.

BVMV Start-weekend met BBQ

Beste volleyballers, volleyballiefhebbers, sympathisanten,

2 september is het weer zo ver, de officieuze start van het volleybalseizoen in vorm van de BVMV-dag.

Gedurende de ganse dag zullen er vriendschappelijke wedstrijden worden gespeeld tussen de verschillende ploegen van de 4 clubs van BVMV. Het exacte wedstrijdschema is in aanmaak en zal jullie kortelings bekend worden gemaakt.

BVMV start vanaf 2015 met G-Volleybal !

BVMV start vanaf 2015 met G-Volleybal !

 

G-sport is er voor sportievelingen waarbij het bewegen en beleven net even anders is. Kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap krijgen bij G-sportclubs de kans om op hun eigen niveau te sporten in een reguliere sportclub.

Sporten met een ‘G’ die staat voor Geïntegreerd, Goesting, Gelijkwaardig, Gewoon, Gescoord,  Grensverleggend én bovenal Genieten.

Wedstrijdschema startdag jeugd op zondag 6 september

Op zondag 6 september is onze startdag voor alle competitie jeugdploegen in de sporthal van Vosselaar (Diepvenneke 43). Het wedstrijdschema kan je hier bekijken. De sporthal is open vanaf 8u20.

Beach trainingen voor de jeugd!

Ook deze zomer zullen wij met Volley Noorderkempen weer beach trainingen aanbieden.
Door de versoepeling van de corona maatregelen willen wij alsnog een reeks van 6 trainingen aanbieden voor de prijs van 30,00 euro.
Tijdens de trainingen houden wij natuurlijk rekening met de richtlijnen die door Volley Vlaanderen zijn gecommuniceerd, deze zijn HIER terug te vinden!

Verdeling ploegen senioren BVMV 2020-2021

Hierbij nu ook de voorlopige verdeling van alle seniorenploegen (versie 20 mei) van BVMV Volley Noorderkempen Vosselaar-Merksplas-Vlimmeren voor het seizoen 2020-2021.

De trainingsuren, trainingslocaties en trainers/coaches liggen nog niet definitief vast, die volgen later.

Trainingen starten (hopelijk) na de jeugdkampen in augustus, meer informatie volgt later.

Pagina's