Sponsorformules

Beste sympathisant,

Wij begrijpen dat u niet zomaar iets wil sponsoren. Dat u niet gewoon om het even wie of wat steunt, maar dat u enkel uw mogelijkheden wenst te gebruiken voor een doel waar u echt achter staat.
Met de brochure die u hieronder vindt proberen wij een duidelijk beeld te schetsen van de regionale BVMV werking en de vier clubs die deze samenwerking tot een succes maken.
Of u dan sponsort en wat u dan net zou sponsoren kiest u uiteraard volledig zelf, maar net door deze samenwerking zijn wij er van overtuigt dat u wel iets vindt waar u kan achter staan.

Wilt u bijvoorbeeld uw (bedrijfs)naam verder promoten in de regio, op provinciaal of zelfs op nationaal vlak? Geen probleem!
Wilt u dat de toekomst van het volleybal, de jeugd, in de beste omstandigheden aan sport kan doen? Wees welkom!
Wilt u dat ook diegenen met een mentale beperking, of diegenen die zich niet thuis voelen in het reguliere volleybalaanbod toch ook kunnen genieten van deze wondermooie sport? Steun dan het G-volleybal!
Maar bovenal, heeft u een hart voor het volleybal en wil u graag dat deze sport ten volle wordt beleeft dóór iedereen en verder wordt uitgebouwd vóór iedereen? Aarzel dan niet!

Wij hopen dat de brochure een extra motivatie is om u enthousiast te maken voor ons schitterende project en zien u graag verschijnen op één van onze wedstrijden of evenementen. U zal merken dat wij allemaal enthousiast en gepassioneerd met volleybal bezig zijn, en een project hebben waar jong en oud zich kan amuseren. Zowel voor het plezier, als voor diegenen die er ietsje meer uit willen halen…

Heeft u vragen over sponsoring, dan kunt u contact opnemen met één van de volgende contactpersonen:

Ivan Vermeiren Voorzitter BVMV Vosselaar 0497 39 58 30 ivan-vermeirenatlive.be
Koen Vermeren Verantwoordelijke sponsoring BVMV Vosselaar 0479 84 42 14 koen.vermerenatbvmv.be
Jos Van Meir Voorzitter BVMV Merksplas  0496 10 34 55 voorzitteratvcmerksplas.be

 

Sponsorbrochure

 

Onze sponsors!